Massage bij De Brug in Mierlo

Heb jij last van je nek en schouders of behoefte aan wat ontspanning? Dan kun je bij De Brug terecht voor een massage die geschikt is voor jouw situatie. In onze vestiging van JVDI de Fysioclub in Mierlo worden vanaf nu verschillende soorten massages aangeboden.

Om voor iedereen een geschikte massage aan te bieden, zijn er vier soorten massages die verschillen in stevigheid. Voor een zachte massage kun je het beste kiezen voor een Ayurvedische massage. Bij deze rustige massage worden met name de zenuwen gestimuleerd. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een klassieke ontspanningsmassage of een Balinese massage met bijpassende kokosolie. Deze massage heeft zijn oorsprong in Azië en is op basis van de drukpunten in je lichaam. Tot slot bieden we een sportmassage aan waarbij er op zoek wordt gegaan naar knopen in het lichaam. Deze worden vervolgens losgemaakt en opgelost.

De verschillende soorten massages zijn gelijk in prijs en worden afgestemd op jouw wensen. Een massage van 25 minuten kost €25,00, een massage van 50 minuten €45,00.
 
 
Meer informatie over massage in Mierlo

De locatie De Brug is gelegen naast Carlton De Brug. Bij deze locatie van JVDI de Fysioclub kun je naast massages ook terecht voor andersoortige behandelingen. De locatie voldoet aan alle facetten en heeft onder andere een zwembad.
Massage bij De Brug in Mierlo