Kwaliteit bewezen door behalen van de “effectiviteitsaudit”

Wederom zijn we erg blij met het neergezette resultaat en danken we iedereen voor de geleverde inspanningen. Samen zorgen we voor kwaliteit.

Vandaag is met een positief resultaat “de effectiviteitsaudit” uitgevoerd.

De effectiviteitsaudit is het vervolg op twee kwaliteit audits en geldt als vervolgtraject op de “plusaudit”. JVDI de Fysioclub behoudt hiermee de Plusstatus.


Fysiotherapiepraktijken met een plusstatus zijn aantoonbaar effectief en doelmatig. De vandaag doorlopen effectiviteitsaudit richt zich met name op hoe onze praktijk gegevens verzamelt, analyseert en hierop de zorg verbetert.

Opmerking van het auditbureau:”JVDI de Fysioclub loopt ver voorop als het gaat om dataverzameling, benchmark, analyse van de behandelgegevens en de hierop volgende kwaliteitsverbetering”. Dit bereiken we o.a. door coƶrdinatie door een bewegingswetenschapper en het formeren van vakgroepen per specialisatie.

Heb je een blessure, rugpijn, schouder- of knieklachten of een andere lichamelijke klacht? Wil je herstellen na een ziekte of operatie? Neem dan gerust contact op met een van onze fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten of manueel therapeuten.