Fysioclub locatie HUP wordt Knie- en sportexpertisecentrum

Bij de locatie van De Fysioclub HUP in Mierlo vindt een verandering plaats. Deze locatie verandert namelijk in een knie- en sportexpertisecentrum.

Op deze locatie zullen in de toekomst enkel sportgerelateerde knieblessures worden behandeld. Met deze focus op specifieke knieklachten hopen we mensen hier nog beter bij te kunnen helpen.

Hulp bij sportgerelateerde knieblessures

Het doel van het knie- en sportexpertisecentrum in de HUP in Mierlo is om mensen met een sportgerelateerde blessure te helpen. Wanneer zij met hun actieve leefstijl een lichte blessure hebben opgelopen of een kleine operatie hebben moeten ondergaan, proberen wij hen zo snel mogelijk weer op het sportveld te krijgen. Hierbij wordt de focus gelegd op knieblessures met de onderste extremiteit.

Tijdens de behandeling brengen we allereerst de oorzaak van de blessure goed in beeld. Ook kijken we nauwgezet naar de conditie en eigenschappen van de uitgeoefende sport. Hier gaan we vervolgens samen op een actieve manier mee aan de slag. Bij De Fysioclub vinden we het belangrijk om continu te innoveren en niet stil te blijven staan. Nieuwe inzichten en ontwikkelingen in het werkveld lichten wij dan ook kritisch door.

De locatie HUP

Het Knie- en sportexpertisecentrum in de HUP heeft veel mogelijkheden om zo goed mogelijk te kunnen herstellen. Zo beschikt de locatie over een zwembad, een grote oefenruimte met apparatuur en materialen, een sporthal en een voetbalveld.

JVDI de Fysioclub Mierlo Arkweg de Brug

Ben of ken jij iemand met een sportgerelateerde knieblessure? Neem dan even contact met ons op. Bij het Knie- en sportexpertisecentrum van de Fysioclub helpen wij je graag verder!