Het verhaal van Campus de Braak

22 januari 2020 vond de eerste editie van het Campus Café plaats. Een geslaagde, informele avond waarbij de onderlinge contacten werden aangehaald. JVDI de Fysioclub is met haar locatie in Helmond actief betrokken het sportpark.

Het verhaal van Campus De Braak, waar we de afgelopen periode met veel betrokkenen aan hebben gewerkt, is 22 januari gelanceerd. Het geeft ons een kijkje in de toekomst van Campus De Braak door de ogen van een buurtbewoner.

Vanaf januari 2016 is JVDI de Fysioclub met een vestiging op het sportpark betrokken bij Campus de Braak. Daarna zijn er vele ontwikkelingen geweest. Zo zette JVDI de Fysioclub zijn handtekening voor een samenwerkings- overeenkomst voor beleefcampus De Braak.

JVDI de Fysioclub bij Sportpark de Braak

De komende jaren verandert De Braak in Helmond in een ‘hotspot’ voor onderwijs, gezondheid en sport. Als Sport- en (Be)leefcampus De Braak in 2024 helemaal klaar is, is er altijd iets te beleven!

Heel Helmond heeft de poorten opengezet naar alles wat met sport en beweging te maken heeft. De Braak is een prachtig stukje Helmond dat alleen maar mooier kan worden.

Campus De Braak werkt als een magneet. Alles en iedereen trekt hier samen op. Onderwijs en sport, bedrijven en welzijn, oud en jong. En vooral: het ademt hier gezondheid. Campus De Braak brengt Helmond in beweging.

Sportpark de Braak

Ben je nou nieuwsgierig naar het gehele verhaal van Campus de Braak? Ga dan even naar de website en bekijk het gehele verhaal over het ontstaan en de toekomst van Campus De Braak.

Bron foto’s: http://campusdebraak.nl/media/