Fysiotherapie Huffmeijer wordt JVDI de Fysioclub

Met ingang van 1 januari 2019 gaat Fysiotherapie Huffmeijer deel uit maken van JVDI de Fysioclub. Het zal dan ook dezelfde naam krijgen.

JVDI de Fysioclub is een organisatie die op meerdere plaatsen actief is in de regio en garant staat voor de voortzetting van goede fysiotherapeutische zorg. De organisatie wordt geleid door Marc van den Ingh en Kees Jeurissen.

Peter Huffmeijer zal zijn werkzaamheden na ruim 41 jaar beƫindigen en zijn tijd op een andere manier gaan invullen.

De andere drie leden van het team van Fysiotherapie Huffmeijer: Marjoke van Haastrecht, Saskia Frantzen en Stacey Toonders blijven werkzaam. Cor Ederveen zal zich daarbij voegen, hij is reeds werkzaam bij JVDI de Fysioclub en bekend met Geldrop als Geldroppenaar.
De diverse aspecten van de zorg die wij nu aanbieden zullen blijven bestaan en mogelijk verder worden uitgebreid.

Wij denken dat met het oog op de toekomst, de vele veranderingen in de zorg en de positie die een kleine praktijk nu heeft, dit een juiste stap is. Het behouden van het kleinschalige karakter, echter met de voordelen van een grotere organisatie.

Tot 1 januari 2019 zullen wij u als Fysiotherapie Huffmeijer van dienst zijn. Na 1 januari 2019 zal dit onder de naam JVDI de Fysioclub gebeuren.

Peter Huffmeijer, Marc van den Ingh, Kees Jeurissen