Medinello

Wie een probleem heeft, wil dat graag snel opgelost zien. Dat geldt ook zeker voor uw gezondheid. Medinello behandelt cliënten met langdurige klachten op het gebied van bewegen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, kanker en chronische pijnklachten, die gecombineerd kunnen zijn met andere psychosociale problemen die de cliënt niet altijd zelf kan oplossen. U heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder resultaat, u heeft de klachten minimaal drie maanden en u wordt verwezen door de huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts.

Medinello heeft zelfstandige behandelcentra voor poliklinische revalidatie in Amersfoort, Haarlem, Deurne, Doetinchem, Zeist.  Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexere zorgvraag. Medinello staat garant voor een inno­va­tie­ve, maar bewezen effectieve aanpak. Bij Medinello worden cliënten vrijwel direct behandeld, zonder of met slechts een minimale wachttijd. Dat kan door een combinatie van een efficiëntere manier van werken, een betere taakverdeling tussen onze professionals, minder bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

DOOR WIE?

Medinellotelt een ervaren en veelzijdig team van professionals, geleid door een revalidatiearts. Het team van psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten stelt alles in het werk om doelstellingen van haar cliënten te realiseren. Echte professionals die de filosofie en werkwijze stevig in praktijk kunnen brengen. Zij hebben begrip en realiseren zich wat er door u heen gaat, beschikken over veel kennis en inzicht maar zijn vooral betrokken. Dat is de beste garantie voor uw herstel.Medinello Zuidoost-Brabant is gehuisvest op 2 locaties in de regio.

Locatie Deurne, Gezondheidsplein Deurne
Fabriekstraat 24

Locatie Mierlo, Gezondheidsplein Mierlo
Graspieper 4

Tel 088-5670125