Massage bij De Brug in Mierlo

Heb je last van vastzittende schouders of ben je toe aan een moment voor jezelf? Dan kun je voor een massage terecht bij De Brug in Mierlo. Op deze locatie van JVDI de Fysioclub worden vier verschillende soorten massages aangeboden. Zo kun je kiezen welke het beste bij jou past en eventuele probleemzones aanpakken.

Wat doet een massage?

Een massage is goed voor lichaam en geest. Het heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding van het lichaam. Ook verhoogt het de hoeveelheid endorfine en oxytocine, waardoor stress wordt verminderd en het geluksgevoel wordt verhoogd.

Bij het masseren van het lichaam wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden spieren soepeler. Met een massage kunnen blessures worden verminderd én voorkomen. Aangezien een massage ontspannend kan werken, is het ook een geschenk voor de geest. Na een massage heb je meer energie en is er meer ruimte in je hoofd voor nieuwe ideeën. Je voelt je na een massage dan ook vaak herboren.
Massages bij De Brug in Mierlo - JVDI de Fysioclub

Soorten Massages

Om voor iedereen een geschikte massage aan te bieden, zijn er bij De Brug vier soorten massages mogelijk. Deze verschillen in stevigheid en kunnen worden aangepast op jouw situatie.

Ayurvedische massage

Deze massage heeft zijn oorsprong in India en is de meest zachte massage van de vier. Ayurveda is een holistisch gezondheidssysteem waarbij iemand gezond is als het lichaam en de geest in balans zijn. Tijdens deze massage ligt de focus op de zenuwen en wordt er gebruik gemaakt van een speciale olie.

Klassieke ontspanningsmassage

Heb je geen bijzondere klachten maar wel behoefte aan een moment van ontspanning? Dan is de klassieke ontspanningsmassage geschikt. Deze massage maakt je bewust van de spanningen in het lichaam en laat deze verdwijnen. Door het stimuleren van de doorbloeding worden afvalstoffen versneld afgevoerd en pijnklachten bestreden.

Balinese massage

De Balinese massage is van oorsprong een stevige massage die zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Balinese massages zijn op basis van drukpunten en hebben als doel het lichaam te reinigen en voeden. Om de spieren te laten ontspannen wordt er tijdens deze massage gebruik gemaakt van kokosolie.

Sportmassage

Deze massage is met name geschikt voor sporters die regelmatig hun spieren belasten. Een sportmassage is een stevige massage die het diepe bindweefsel van spieren meeneemt. Op deze manier worden klachten zoals een stijve nek, vastzittende schouders en rugpijn verholpen.

Prijs massage

De vier soorten massages bij De Brug hebben dezelfde prijs. Een korte massage van 25 minuten kost €25,00, een massage van 50 minuten €45,00. Raadpleeg de zorgverzekeraar voor een mogelijke vergoeding van deze kosten.

Locatie De Brug

De locatie De Brug is gevestigd naast Carlton De Brug. Op deze locatie worden ook andere behandelingen aangeboden zoals en is er de beschikking over een zwembad.

Wil je een afspraak maken voor een massage in Mierlo? Neem dan even telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.
Massage bij De Brug in Mierlo