Fysiotherapie Nederweert

Ben jij op zoek naar een geschikte fysiotherapeut in Nederweert? Dan kun je terecht bij de vestiging van JVDI de Fysioclub in Nederweert. Op deze locatie werkt een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. Zij onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden jou, zodat je zo snel mogelijk weer de dagelijkse dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld boodschappen of het huishouden doen, de kleinkinderen optillen, sporten, of jouw werk en hobby hervatten. Bij JVDI de Fysioclub helpen wij jou om deze activiteiten weer op te pakken.

Je kunt op onze locatie in Nederweert terecht voor verschillende behandelingen binnen de fysiotherapie. Wij behandelen alle problemen waar jij tegenaan loopt wat betreft het bewegend functioneren. Hierbij kijken we ook naar jouw persoonlijke wensen en doelen, om zo tot een passende behandeling te komen. Onze therapeuten staan klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een oplossing voor jouw klachten.

Contact Fysioclub Nederweert

Van stilzitten wordt niemand beter. Kom in beweging! Samen met de gespecialiseerde fysiotherapeuten van JVDI de Fysioclub werk je aan jouw lichamelijke klachten, herstel en conditie. Samen streven we naar een gezonde manier van leven door middel van gezonde voeding en voldoende beweging. Wij helpen je hier graag bij!

Als je met lichamelijke klachten rondloopt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk advies of een behandeling. Neem daarom altijd meteen contact met ons op, dan kunnen wij direct bepalen wat wij voor je kunnen betekenen. Je kunt onze locatie in Nederweert bereiken via 0495-21 85 20 of per mail secretariaat.jvdi@fysioclub.nl.

Kim meulepas
Maak afspraak

Onze Fysioclub locatie in Nederweert

Onze fysiotherapie locatie vind je in Nederweert aan de Staat. Zien wij je daar?

Fysiotherapeuten in Nederweert

Ben jij benieuwd wie de behandelaars zijn op de locatie van JVDI de Fysioclub in Nederweert? In het onderstaande overzicht vind je alle fysiotherapeuten op onze locatie. Zij beschikken stuk voor stuk over de benodigde kennis en ervaring in de fysiotherapie en staan klaar om jou te helpen.

 • Linda Bloemers
  Linda Bloemers

  MSc. Bewegingswetenschappen, Fysiotherapeut, Orthopedische revalidatie, Chronische pijn

 • Jacques Hendriks
  Jacques Hendriks

  Geriatrisch fysiotherapeut, Neurorevalidatie, ParkinsonNet, Valtraining

 • Janou Suntjens
  Janou Suntjens

  Fysiotherapeut, ParkinsonNet, Neurorevalidatie

 • Nicole Greyn
  Nicole Greyn

  MSc. Sportfysiotherapie, Fysiotherapeut, Orthopedische revalidatie, Chronische pijn

 • Nathalie Meurkens
  Nathalie Meurkens

  Oedeemfysiotherapeut, oncologiefysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut

 • Nik Rutten
  Nik Rutten

  Fysiotherapeut i.o., trainer

 • Tom Hendriks
  Tom Hendriks

  Fysiotherapeut i.o., trainer

 • Petra van Hoef
  Petra van Hoef

  Fysiotherapeut, MS Zorg Nederland, Chronisch Zorgnet: Longrevalidatie (COPD, COVID)

 • Irma Stijvers
  Irma Steijvers

  Msc. Manueel therapeut, Duizeligheid, Chronisch Zorgnet: Longrevalidatie, Looptraining Claudicatio

Therapie aanbod in Nederweert

Op de locatie van de JVDI de Fysioclub in Nederweert kunnen wij je een uitgebreide selectie van behandelingen aanbieden. Zo krijg je altijd passende zorg en begeleiding bij de bestrijding van jouw klachten. Bekijk in onderstaand overzicht de verschillende soorten behandelingen.