Fysiotherapie Mierlo

In Mierlo zijn twee locaties van JVDI de Fysioclub gevestigd degene op de Graspieper zit De Fysioclub Mierlo in een gezondheidscentrum, waar makkelijk en snel met andere disciplines kan worden samengewerkt. Kom snel langs!

De andere fysiotherapie vestiging in Mierlo is gevestigd in HUP. Bij deze locatie kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad en andere faciliteiten van HUP. Hierdoor kan er op verschillende manieren getraind worden, dit zorgt voor een snellere verbetering. Daarnaast bieden we op deze locatie ook diverse soorten massage aan.

Bij Fysiotherapie in Mierlo

Onze therapeuten zijn op verschillende gebieden opgeleid: in de fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Zij blijven zich continu bijscholen om extra behandelmethoden toe te kunnen passen zoals Dry Needling, Shockwave, EPTE, echografie of kaakfysiotherapie.

Contact Fysioclub Mierlo

Woon jij in Mierlo of omgeving en ben je op zoek naar een behandeling in de fysiotherapie? Neem dan even contact met ons op! Dit kan door ons te bellen op 085 782 16 16 of een e-mail te sturen naar secretariaat.jvdi@fysioclub.nl.

Op zowel de locatie van JVDI de Fysioclub in Mierlo op de Graspieper als in HUP ben je verzekerd van een effectieve aanpak voor jouw problemen. Hierin staan gezond leven en bewegen centraal. Zin om met een van onze specialisten aan de slag te gaan?

Fysio Mierlo
Maak afspraak

Fysiotherapeuten in Mierlo

In Mierlo kun je terecht bij een van onze 2 vestigingen. Dit zijn de vestigingen Arkweg en Graspieper.

Fysiotherapeuten in Mierlo

De fysiotherapeuten op de locatie van JVDI de Fysioclub in Mierlo zijn opgeleid in verschillende takken van de fysiotherapie. Zo kun je naast fysiotherapie ook bij hen terecht voor manuele therapie en sportfysiotherapie. Bekijk hieronder wie de fysiotherapeuten in Mierlo precies zijn.

Therapie aanbod in Mierlo

Bij de locatie van JVDI de Fysioclub in Mierlo kun je onder andere terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Daarnaast ontwikkelen onze specialisten zich constant en bieden zij ook behandelmethoden aan zoals dry needling, shockwave, echografie of kaakfysiotherapie.