Fysiotherapie

Heeft u gezondheidsproblemen die het moeilijk maken om te bewegen, of die u belemmeren bij uw dagelijkse taken? Dan is fysiotherapie  een uitstekende therapievorm. Het helpt uw lichamelijk functioneren te verbeteren en uw conditie te herstellen, u kunt beter bewegen en de pijn wordt verlicht. Ook bevordert fysiotherapie het herstel na een operatieve ingreep. Uw arts kan fysiotherapie voorstellen voor letsels of langdurige gezondheidsproblemen, zoals:

  • rugpijn
  • pees-, spier-, bandletsels zoals een voorste kruisband (VKB) letsel
  • een meniscus scheur
  • artrose en reumatoïde artritis
  • COPD

Fysiotherapie is erop gericht dat de dagelijkse taken en activiteiten gemakkelijker worden, u uw werkzaamheden en hobby’s weer volledig kunt hervatten of dat u weer volledig inzetbaar bent in uw sportactiviteiten.


Onze therapeuten zijn deskundigen op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Zij geven u graag advies, begeleiden en behandelen uiteenlopende lichamelijke klachten zoals pijn, zwelling en aandoeningen aan spieren, pezen, banden, gewrichten of zenuwen. Deze klachten kunnen een gevolg zijn van uw werkzaamheden, een ongeval, ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg van het ouder worden.

Binnen onze organisatie zijn onze therapeuten gespecialiseerd opgeleid. Per lichaamslocatie staan diverse teams voor u klaar. Zo bent u verzekerd van specialistische zorg op het gebied van knie, schouder, nek en rug.

Kijk hier welke van onze therapeuten u het beste van dienst kan zijn.