Fysiotherapie in Helmond

Meld je aan voor een Fysiotherapie behandeling in Helmond aan de Kromme Steenweg 25 in Helmond

Fysiotherapeut in Helmond

Je wilt je klachten blijvend verhelpen. Door actief te bewegen, weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en proactief met je klachten om te gaan, kun je dit bereiken. De Fysiotherapeut zorgt ervoor dat je dit op de juiste manier gaat doen en zal je daarin begeleiden, adviseren en een behandeling aanbieden die jou verder helpt.

Ons team van fysiotherapeuten zal de klachten die je hebt in kaart brengen en samen met jou het juiste plan neerzetten om de klachten blijvend te verhelpen.

De fysiotherapeut werkt zo efficiënt mogelijk door, mocht er een specialisme binnen de fysiotherapie als sportfysiotherapie, manuele therapie of kaakfysiotherapie nodig zijn, je door te verwijzen naar een specialisatie. Voor, tijdens en na de behandeling doen we metingen. Deze leveren veel ervaringscijfers op, waar iedereen beter van wordt.

Hoe gaat de fysiotherapeut te werk?

Vraaggesprek:

De fysiotherapeut zal een uitgebreid vraaggesprek houden om de klachten die je hebt duidelijk te krijgen en om een eventuele oorzaak te kunnen achterhalen en een goed beeld van jou als persoon te krijgen.

Onderzoek:

Na het vraaggesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de klachten beter in beeld te brengen, een meting te doen en om een persoonlijk behandelplan te kunnen maken.


Jouw persoonlijke doelstellingen en hulpvraag worden concreter gemaakt. Na het onderzoek kan de fysiotherapeut aangeven hoe lang en hoe vaak er behandeld gaat worden en welke behandelmethode nodig is om het behandeldoel te bereiken.

Behandeling:

We behandelen jou met de modernste apparatuur en behandelmethoden om jouw behandeldoel te bereiken. Tijdens en na de behandelperiode doen we nogmaals de metingen om het herstelproces zo inzichtelijk mogelijk te maken.

JVDI de Fysioclub

JVDI de Fysioclub, voorheen Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh biedt een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid. Een gespecialiseerd team van professionals staat voor je klaar om jouw doelen te behalen en te werken aan de best mogelijke oplossing. Vanuit verschillende disciplines zorgen wij voor een persoonlijke en effectieve aanpak.

Zo bieden wij fysiotherapie, manuele therapie en shockwave therapie aan, maar kun je ook geholpen worden door EPTE specialisten en dry needling experts. Zij stellen alles in staat om jou te helpen en hebben begrip voor jouw persoonlijke situatie. Bij JVDI de Fysioclub snappen medewerkers wat er in jou omgaat en verlenen hiervoor de gepaste zorg. Wij voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden voor het verlenen van zorg.

Daan Aldenzee, Fysiotherapeut, JVDI de Fysioclub

Daan Aldenzee

Fysiotherapeut

Maak nu een afspraak voor een Fysiotherapie behandeling in Helmond bij JVDI de Fysioclub


    Wat onze klanten zeggen

    JVDI heeft me goed begeleid zodat ik zo snel mogelijk kan functioneren op mijn eigen niveau. Een prettige sfeer voor mij als patiënt. Mijn speciale dank aan Rens.

    Bij de controle van mijn arts, was hij zeer verbaasd wat ik allemaal met mijn knie kon doen. Door mijn tevredenheid,zijn enkele van mijn kennissen ook in therapie bij JVDI

    Geweldig geholpen na een nieuwe knie. Opgehaald met de haal en service en uitstekend behandeld. De praktijk ziet er na de verbouwing heel mooi uit.

    Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​