Fysiotherapie Helmond

In Helmond vind je twee locaties van De Fysioclub. Een van de vestigingen van JVDI de Fysioclub is de locatie op sportpark de Braak. De therapeuten maken hier gebruik van de faciliteiten die het park te bieden heeft en kunnen daardoor alle zorg bieden die je nodig hebt. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid.

De andere locatie van JVDI de Fysioclub in Helmond is de locatie op de Kromme Steenweg 25. Deze locatie biedt verschillende specialisaties en mogelijkheden zoals orthopedische revalidatie, kinderfysiotherapie, kaakfysiotherapie, fysiotherapie voor ouderen, bekkenfysiotherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, oefentherapie Cesar en ook reguliere fysiotherapie.

Tevens kun je bij De Fysioclub Helmond trainen in kleine groepen in de fitnesszaal. Hebben we je interesse voor fysiotherapie in Helmond gewerkt? Neem dan snel contact op!

Over JVDI de Fysioclub

Gezonde voeding en voldoende bewegen, dat is waar wij bij De Fysioclub naar streven. Op een inspirerende en effici├źnte manier hopen wij zoveel mogelijk mensen letterlijk te bewegen en in beweging te houden.

De Fysioclub in Doetinchem

Bij De Fysioclub in Doetinchem kun je terecht voor diverse soorten therapie waaronder fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Met deze verscheidenheid aan therapie├źn proberen wij om jouw problemen zo goed mogelijk te behandelen en jouw gezondheid te vergroten of behouden.

Om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren, doen we zowel voor, tijdens als na de behandeling verschillende metingen waarmee we resultaten inzichtelijk kunnen maken. Met deze informatie kunnen wij je nog beter helpen. Op onze locatie in Doetinchem werken we niet met wachtlijsten en hebben we ruime openingstijden. Op deze manier kun je vrijwel altijd terecht en kunnen wij je direct helpen met jouw problemen.

Afspraak maken?

Vul dan onderstaand formulier direct in. We nemen dan z.s.m. contact met je op