Ervaringen

De Fysioclub waardeert het enorm als je jouw ervaring met ons deelt. De Fysioclub stelt kwaliteit voorop en zo proberen we verbeterpunten door te voeren in onze behandelingen en organisatie. Mocht je ergens ontevreden over zijn, dan staan onze medewerkers open voor een gesprek. Positieve punten horen we natuurlijk ook graag, zodat we weten wat bij jou als prettig ervaren wordt en dat kunnen blijven waarborgen.

Wat onze klanten zeggen

JVDI heeft me goed begeleid zodat ik zo snel mogelijk kan functioneren op mijn eigen niveau. Een prettige sfeer voor mij als patiënt. Mijn speciale dank aan Rens.

Bij de controle van mijn arts, was hij zeer verbaasd wat ik allemaal met mijn knie kon doen. Door mijn tevredenheid,zijn enkele van mijn kennissen ook in therapie bij JVDI

Geweldig geholpen na een nieuwe knie. Opgehaald met de haal en service en uitstekend behandeld. De praktijk ziet er na de verbouwing heel mooi uit.

Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​