Afvallen: nú met vergoeding uit de basisverzekering!

Let op: nog 5 plekken beschikbaar.

✓  GLI programma; samen met gelijkgestemden: Individueel of in groepsverband.

  Voeding, bewegen en langdurige gedragsverandering

✓  Duurzame verandering van leefstijl

Afvallen: nú met vergoeding uit de basisverzekering!
arrow-down

Wil jij definitief afvallen?

In theorie is afvallen niet moeilijk; gezonde voeding, voldoende bewegen en dit vervolgens voor de rest van je leven volhouden zonder terug te vallen. Maar in de praktijk ‘oh zo moeilijk’. Althans, dat is wat veel deelnemers zeggen voordat ze begonnen zijn met het GLI-programma (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Hoe lang denk jij er al over na of hoe vaak heb jij al geprobeerd af te vallen?

We helpen je door elke fase!
Het mooie van het GLI-programma is dat we je door elke fase heen helpen met een vaste persoonlijke coach i.c.m. het samen aan de slag zijn, in groepsverband, met je doelen met gelijkgestemden. Duizenden mensen uit heel Nederland gingen je voor, behaalden hun doelen en maakten nieuwe vrienden.

Ja, ik wil alle (start)informatie

Heb je een vraag of wil meer (start)informatie?

Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op:

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal wordt uitgedaagd."

Rien

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

arrow-left
arrow-right

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Maak kennis met het GLI programma