Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI): Samen Sterk Naar Een Gezondere Leefstijl


✓ 
GLI programma; samen met gelijkgestemden: Individueel of in groepsverband.

  Voeding, bewegen en langdurige gedragsverandering

✓  Duurzame verandering van leefstijl

✓  Vergoeding door je zorgverzekeraar

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI): Samen Sterk Naar Een Gezondere Leefstijl
arrow-down

Wil jij definitief afvallen?

Welkom bij de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) van De Fysioclub!

Bij De Fysioclub nemen we jouw welzijn serieus en we zijn verheugd om je te verwelkomen in ons GLI-programma. Het beste nieuws? Het wordt 100% vergoed door je zorgverzekeraar.

Wat kun je verwachten?

In ons GLI-traject nemen we een holistische benadering van gezondheid. Samen, in groepsverband, doorlopen we modules gericht op bewegen, voeding, en gedragsverandering. Hierbij bouw je niet alleen aan een gezondere leefstijl, maar ook aan waardevolle verbindingen. In groepen helpen we elkaar, want samen staan we sterker.

Waarom De Fysioclub?

Met meer dan 20 actieve groepen in de regio hebben onze ervaren leefstijlcoaches bewezen successen geboekt. Op onze locaties in Deurne, Mierlo, Gemert, Helmond, Geldrop en Nederweert brengen we sociale verbondenheid en deskundige begeleiding samen.

Jouw reis begint hier!

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van gezondheid met De Fysioclub. Samen gaan we voor een levensveranderende ervaring!

Ja, ik wil alle (start)informatie

Heb je een vraag of wil meer (start)informatie?

Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op:

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal wordt uitgedaagd."

Rien

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

arrow-left
arrow-right

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Maak kennis met het GLI programma