Therapie bij De Fysioclub

Therapie bij De Fysioclub

Bij De Fysioclub staat een ervaren multidisciplinair behandelteam voor jou klaar, dat
intensief met elkaar samenwerkt om jou de beste zorg te kunnen leveren.

arrow-down

Soorten therapie

Reguliere Fysiotherapie
Reguliere Fysiotherapie
Manuele therapie
Manuele therapie
Sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie
Kaakfysiotherapie
Kaakfysiotherapie
Handtherapie
Handtherapie
Oncologiefysiotherapie
Oncologiefysiotherapie
Oedeemtherapie
Oedeemtherapie
Geriatriefysiotherapie
Geriatriefysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Longrevalidatie en COPD
Longrevalidatie en COPD
Ergotherapie
Ergotherapie

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Na een pijnlijke start na een totale nieuwe knie operatie, heb ik in de revalidatie mijn hindernissen overwonnen op verschillende vlakken."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right

De Fysioclub scholen

Voor veel voorkomende klachten hebben we De Fysioclub scholen ontwikkeld. Deze unieke programma’s combineren fysiotherapie, ergotherapie, training én voorlichting over pijn, omgang met pijn en inzicht in jouw specifieke klacht.

Met De Fysioclub scholen gaan we voor het beste- en duurzaam resultaat.
Het gaat om de volgende programma’s:
– Rugschool
– Knieschool
– Nekschool
– Schouderschool

De programma’s zijn persoonlijk afgestemd op jouw wensen en fysieke (on)mogelijkheden. Maakt het je nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over.

Meer informatie

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van beter worden tot gezond blijven bij De Fysioclub

Veel mensen komen bij ons binnen omdat ze een blessure hebben of (pijn-)klachten. Die behandelen we met de beste specialisten, de modernste apparatuur en behandelmethoden. Daarmee boeken we uitstekende resultaten. Een team van
fysiotherapeuten en ergotherapeuten staat voor jou klaar om je de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt. Jou bewegen. Jou in beweging houden. Daar doen we alles voor.