Welke therapeut kan je het beste van dienst zijn?

Welke therapeut kan jou het beste helpen?

De Fysioclub staat voor een persoonlijke benadering met een hoge behandelkwaliteit. Een identieke diagnose kan zich per persoon anders manifesteren. Bij een (top)sporter vraagt een probleem een andere aanpak dan hetzelfde probleem bij iemand die veel zit in verband met het werk, of bij iemand met een oudere leeftijd. De klachten en problemen die voorkomen bij ziektes, aandoeningen en blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat lopen erg uiteen. Elk gebied vraagt een specialistische aanpak, waar kennis en kunde voor nodig is.

De Fysioclub heeft alle specialisaties in huis om bij iedere persoon, op elke leeftijd de behandeling en zorg te kunnen geven die nodig is. Bij de intake wordt gekeken wie de juiste behandelaar voor jou kan zijn. De lijnen tussen onze hulpverleners zijn kort. Als blijkt dat er een ander specialisme nodig is om je verder te helpen, zorgt ons team voor een goede overdracht. Door een goede samenwerking en de juiste communicatie ben je altijd bij de behandelaar, die voor jou en voor jouw klachten het meest kan betekenen.

Ervaar je klachten? De Fysioclub kan je helpen!

De Fysioclub biedt complete en professionele begeleiding indien je klachten ervaart. Of je nu last hebt van een sportblessure of wilt revalideren na een ingrijpende operatie, wij staan voor je klaar met een persoonlijke oplossing. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten therapie, zoals fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie of oncologische therapie.

Daarnaast beschikken we ook over andere therapeutische disciplines, zoals ergotherapie en psychologie. Met een team van gespecialiseerde medewerkers bieden wij de best mogelijke zorg. Door middel van een multidisciplinaire aanpak en de kennis van alle gespecialiseerde professionals werken we aan de oplossing voor jouw probleem.

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken