Waar app je last van? De Whatsapp service van De Fysioclub

De medewerkers van De Fysioclub doen altijd hun best om jou zo goed mogelijk te helpen. Zo vind je verschillende locaties van De Fysioclub door ons land en hebben we ruime openingstijden. Daarnaast bieden we ook een gratis haal- en brengservice en kun je contact met ons opnemen via de chat. Sinds kort is hier nog een nieuwe mogelijkheid bijgekomen, namelijk ‘Whatsapp De Fysioclub’. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees dan verder!

Whatsapp De Fysioclub

Onderlinge communicatie vindt steeds vaker online plaats. Om die reden bedachten we bij De Fysioclub dat dit ook bij ons een mogelijkheid zou moeten zijn. Via ‘Whatsapp De Fysioclub’ kun je ons een berichtje sturen via Whatsapp over jouw klachten. Je kunt dan een vraag aan ons stellen of een screening van 15 minuten op locatie aanvragen. Dit kan niet alleen doordeweeks maar ook in het weekend!

Getest met een pilot

Om te testen of het idee voor ‘Whatsapp De Fysioclub’ echt zou werken, hebben we eerst een pilot gedaan. Deze vond plaats bij Somatic De Fysioclub en leverde ontzettend veel positieve reacties op. Mensen vond het een groot gemak om een vraag over hun klachten te kunnen appen naar een fysiotherapeut. Naar aanleiding van deze pilot besloten we bij De Fysioclub dat dit voor meer locaties mogelijk zou moeten zijn.

De locaties

Met name bij sportclubs en bedrijven blijkt de service goed te werken. Met name omdat de service ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar is. Dit is immers voor de klant de meest praktische tijd om te appen of een screening te krijgen.

De actie ‘Whatsapp De Fysioclub’ vindt plaats op alle locaties in Amersfoort en Doetinchem. Een speciale screening voor medewerkers van bedrijven op bedrijventerrein de Hoef vindt plaats in Amersfoort, aan de Databankweg.

Praktische details

De service is geheel vrijblijvend. Zo worden er geen kosten gerekend en zit je niet aan een abonnement vast. Ook met de informatie die je krijgt naar aanleiding van de screening mag je zelf weten wat je doet. Wij geven een advies maar een opvolgende afspraak is niet verplicht.

Je kunt gebruik maken van ‘Whatsapp De Fysioclub’ door een bericht te sturen naar: 0616381368

Heeft u een vraag over ‘Whatsapp De Fysioclub’ of de bedrijven screening? Neem dan even contact met ons op!

Sponsorbord van Somatic De Fysioclub bij vv HDS Leersum