Nieuwe brochure: 'Beter worden'

In onze nieuwe brochure 'Beter worden' vind je meer informatie over de behandelingen die De Fysioclub aanbiedt om je gezond te voelen en gezond te blijven.

Gezond zijn is meer dan geen klachten hebben. Gezond leven bestaat uit meerdere factoren zoals bewegen, voeding, mindset en balans. Zijn deze in orde, dan voel je je goed en ben je gezond! Heb je vaak last van je rug of terugkerende blessures? Dan is er misschien een verandering noodzakelijk in een van deze factoren.

In onze brochure 'Beter worden' geven we meer informatie over gezond leven en vertellen we waarom je vast kunt lopen in jouw bewegend functioneren. Daarnaast informeren we je over de mogelijke behandelingen zoals fysiotherapie, manuele therapie of sportfysiotherapie, die je hierbij kunnen helpen.

Wij wensen je veel leesplezier!

Nieuwe brochure: 'Beter worden' - De Fysioclub - Altijd, overal, dichtbij.

Ervaar je klachten? De Fysioclub kan je helpen!

De Fysioclub biedt complete en professionele begeleiding indien je klachten ervaart. Of je nu last hebt van een sportblessure of wilt revalideren na een ingrijpende operatie, wij staan voor je klaar met een persoonlijke oplossing. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten therapie, zoals fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie of oncologische therapie.

Daarnaast beschikken we ook over andere therapeutische disciplines, zoals ergotherapie en psychologie. Met een team van gespecialiseerde medewerkers bieden wij de best mogelijke zorg. Door middel van een multidisciplinaire aanpak en de kennis van alle gespecialiseerde professionals werken we aan de oplossing voor jouw probleem.

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken