Revalideren na mijn heupoperatie

Sam van Houtert brak in oktober 2016 zijn heup, tijdens een vervelend ongeval, met mountainbiken. Na zijn operatie aan zijn heup startte hij zijn behandeling fysiotherapie en daarmee zijn heup revalidatie bij MTC De Fysioclub in Amersfoort.

In dit filmpje neemt hij ons mee in zijn voorliefde voor mountainbiken en via ferrata (klimmen) en deelt hij zijn ervaringen over zijn revalidatie.

Bij De Fysioclub doen we overigens veel meer dan behandelen. We zien onszelf vooral als coach op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. We helpen je fit houden en gezonde doelen na te streven.

Ervaar je klachten? De Fysioclub kan je helpen!

De Fysioclub biedt complete en professionele begeleiding indien je klachten ervaart. Of je nu last hebt van een sportblessure of wilt revalideren na een ingrijpende operatie, wij staan voor je klaar met een persoonlijke oplossing. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten therapie, zoals fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie of oncologische therapie.

Daarnaast beschikken we ook over andere therapeutische disciplines, zoals ergotherapie en psychologie. Met een team van gespecialiseerde medewerkers bieden wij de best mogelijke zorg. Door middel van een multidisciplinaire aanpak en de kennis van alle gespecialiseerde professionals werken we aan de oplossing voor jouw probleem.

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken